San Francisco: View from the top!

Vliegen over Groenland op een superheldere dag betekent een waanzinnig uitzicht op sneeuw, ijs en gletsjers! Tijdens de service pak ik even snel mijn telefoon om wat kiekjes te maken. Dat bleken ze in de cockpit ook te hebben gedaan en dat levert een prachtige fotoblog op vanuit de lucht. Niet alleen Groenland maar ook San Francisco, de Golden Gate en Alcatraz. Kijk mee met deze prachtige view from the top!

vliegplan AMS-SFO
Een globale indruk van het vliegplan naar San Francisco

 

Wow!
Onderaan op de foto is nog een stukje van de neus van het vliegtuig te zien
Groenland vanuit het vliegtuig
Groenland, ijs en ijsblokken (en een troebel vliegtuigraam)
Golden Gate
De Golden Gate op een heldere dag!
San Francisco
Wow wat een mooi plaatje!
SFO en Alcatraz
San Francisco en Alcatraz

En tot slot een foto van de cockpit van de Boeing 747-400. Vanaf dit plekje had ik nog een mooi uitzicht op het groene noorderlicht maar helaas was dit met onze mobiele apparaten niet (zelfs niet een klein beetje) vast te leggen!

cockpit boeing 747-400

Mag ik nog een keer zeggen dat ik echt een fantastische baan heb??

26-6: Heel toevallig zie ik net via Facebook een filmpje van een F-16 piloot van de Koninklijke Deense luchtmacht die super laag over het grotendeels onbewoonde Groenland scheert. Met zijn GoPro camera gefilmd! Check ‘m hier!

4 gedachten over “San Francisco: View from the top!

    1. Aardbeving?! In SFO? Ehh nee.. (Misschien t gewicht van m’n goedgevulde koffer die uit t busje werd gegooid??) Vulkaan ook niet gelukkig! Alles heel rustig šŸ™‚

      Edit: ik lees idd nu het nieuwsbericht…12 uur na ons vertrek een heftige beving!

  1. Wat een mooie foto’s! Je hebt inderdaad een fantastische baan:) (op de 1 of andere manier kan ik geen reactie plaatsen met mijn normale email, heel vreemd. Ik moet mijn wordpress gegevens invoeren maar die kloppen niet, is de melding..- weet niet of je dat vaker hebt gehoord?)

Geef een reactie