Zonnige vakantie en een fijne gadget van een creatieve collega

Hebben jullie er ook zo lang op gewacht, op de zon en de zomer? Het is eind juni en daar zat ik dan, met een vest aan op ons balkon om enigszins wat van de schaarse zonnestralen op te pikken. Dit is nieuw voor mij, de winter door zonder zonnige bestemming op mijn rooster, en wat duurt het dan lang voordat het zomer is. Deze winter zat ik noodgedwongen thuis na het auto ongeluk en ik kon niet wachten tot ik mijn zonnebril en zonnebrand weer in mijn tas mocht stoppen. En ineens, een hittegolf in Nederland, lekker naar buiten zonder jas en tot ’s avonds laat op het terras. Heerlijk! Het mag van mij altijd zomer zijn!

Zonnige bestemmingen zijn mijn favoriet. Als ik mag kiezen vlieg ik in de zomer het liefst op Europese bestemmingen, waar we soms even de tijd hebben om naar het strand te gaan. Het zomergevoel is niet minder als ik lekker op slippertjes door de stad kan lopen, om vervolgens op een terrasje neer te strijken en lekker buiten te eten. De lange verre vluchten maar tropische oorden “bewaar” ik liever voor onze winter. ’s Winters vind ik Europa ook prachtig, maar om de lange koude maanden even wat zon op te pikken is echt een luxe. Zie ik in januari een Curaçao op mijn rooster dan ruik ik de geur van de zee, Amstel Bright en mijn favoriete zonnebrand met een beetje kokos en citrus (die ik daar meestal ook koop omdat het me dan ook thuis aan zon, zee en strand doet denken).
Mijn ultieme favoriet!!
Van Zuid-Spanje naar de Algarve
En nu is het vakantie! Op dit moment lig ik op een strandbedje ergens langs de Portugese kust en wat is dit genieten! Ik ben betoverd, door allereerst de prachtige omgeving en het lekkere eten in Zuid-Spanje en nu opnieuw door de vriendelijke Portugezen en eveneens de mooie omgeving en heerlijk eten. We zijn IPB (Indien Plaats beschikbaar) gevlogen met Transavia op Malaga en van daaruit zijn we per auto verder gereisd via Ronda naar Sevilla en doorgestoken naar Portugal. Er was geen twijfel over mogelijk dat de reis dit jaar zou naar de zon gaan, want de afgelopen winter zat ik “vast” in Nederland omdat ik 6 maanden niet heb kunnen vliegen. Daarna gingen mijn eerste vluchten niet verder dan Berlijn en Stockholm en daar is het in het vroege voorjaar niet veel beter dan in Nederland. Even naar de zon in de winter is voor een stewardess de normaalste zaak van de wereld, oh my, wat zijn we toch verwend zeg! Een winter geen zon en ik zag werkelijk overal aanbiedingen naar de zon en ik was bijna in staat om gewoon wat te boeken, ook al zat het er niet in.
Hold what? Hold YT!
Een tijdje terug kreeg ik van vliegende collega Barbara Bruggeling een superleuke gadget mee voor op reis, de Hold-YT. De Hold Your Towel is een door haarzelf bedachte uitvinding en voorkomt een wapperende handdoek in je gezicht of nog erger, een handdoek die je drie bedjes verderop kunt gaan terugzoeken als je even verkoeling bent gaan zoeken in het water. Je legt je handdoek op je bedje, slingert de elastische band er omheen en klaar! De rest van de dag blijft jouw handdoek waar hij hoort. Tijdens de vakantie ontdekte ik ook hoe handig je je hoed of kleding eronder kunt klemmen zodat deze niet wegwaaien. De leuke tekst maakt het helemaal af!
Barbara is ook stewardess en heeft tijdens haar reizen in o.a China en Taiwan verschillende fabrieken bezocht die haar innovatie konden produceren. Met een paar samples ging ze naar het strand op Ibiza en Curaçao en het uiteindelijke resultaat zit nu in mijn strandtas! Kan je zonder? Ja natuurlijk! Is het handig? Zeker! Vooral wanneer je aan de kust of op een eiland zit waar het lekker waait dan is het een superfijn dingetje om mee te nemen! Het neemt nauwelijks ruimte in en het tasje kan je gebruiken om bijvoorbeeld je sieraden of losgeld in te bewaren.

Eigen ontwerp
Wat ik leuk vind is dat je de gadget kunt bestellen in allerlei kleuren en met je eigen “lijfspreuk”. Ik denk gelijk aan een eindexamenreisje met je vrienden naar Lloret de Mar of een vakantie met je jaarclub, waarbij je allemaal je eigen gepersonaliseerde Hold-YT om je bedje kunt doen. En wat denk je van een leuke give-away voor de gasten op je (beach)bruiloft! Heb je een bedrijf, dan is het ook leuk om de band te bestellen met het logo van je bedrijf voor medewerkers of zakenrelaties. De Hold-YT wordt geproduceerd in China en zowel in China als Nederland bedrukt. Barbara bezoekt nog regelmatig de fabriek tijdens haar reizen naar HongKong. Er zijn trouwens veel collega’s die iets ernaast doen in het buitenland, wat in mijn ogen maar weer aangeeft hoe geweldig onze baan is!

Bestel ‘m nu met korting
De Hold-YT kost normaal 7,95 euro excl verzendkosten maar je kunt ‘m nu tijdelijk bestellen met 15% korting (6,75 euro). Gebruik de kortingscode DVES15. Je kunt er ook een tasje bijkopen waar je 2 banden in kunt bewaren, die tevens heel handig is om je sieraden of kleingeld in op te bergen. De actie geldt tot en met 31 augustus 2015. Ga naar www.hold-yt.nl voor meer informatie en voorbeelden!

Ik wens iedereen een heerlijke zomer!!!

2 gedachten over “Zonnige vakantie en een fijne gadget van een creatieve collega

 1. Hoi Linsey,

  Wat fijn weer eens van je te horen !
  Ik was al een beetje bezorgd omdat je al een tijdje niets meer had geschreven.
  Wat heerlijk dat je nu lekker op vakantie in zuid spanje en portugal bent.
  Je zult het wel heel heet hebben gehad in Sevilla, de laatste tijd is het daar regelmatig rond de 40 graden geweest…maar het is een prachtige stad en ik ben er met T. ook wel eens geweest en nog vaker in portugal.
  Wat fijn dat je lekker kon IPB en!
  Wat je verder schrijft is heel herkenbaar (europa vluchten) en je moet gewoon geluk hebben met het weer en/ of de bestemming.

  Voor nu nog verder een fijne vakantie en zomer gewenst !!!
  groetjes,

  anneke

 2. Superleuk om dit allemaal te lezen. Ik ga in september eerst beginnen met een opleiding van een half jaar voor cabin attendant en dan hoop ik volgend jaar aan de slag te kunnen bij een maatschappij. Zoals jij nu vliegt klinkt wel supergaaf… Ik hoop veel vaker mee te lezen (heb me al ingeschreven) en er goede tips uit te halen!

Geef een reactie