Nieuw jaar, nieuw huis, nieuwe blog!

Al een tijdje loop ik met de gedachte om mijn blog te verhuizen naar een eigen domein. En als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb dan kom ik daar over het algemeen niet meer zo snel vanaf. Op 2 januari 2015, een frisse nieuwe start, vond ik het een mooi moment om de plannen in gang te zetten en vroeg ik www.dagboekvaneenstewardess.nl aan als mijn eigen domein en nog diezelfde dag was het geregeld.

new-beginnings

En zie hier het resultaat! Iets vroeger dan gepland is deze nieuwe blog live gekomen dus er kan nog een foutje of gekkigheid in zitten maar daar wordt aan gewerkt. Per ongeluk stuurde ik zondag al een bericht de wereld in vanaf deze nieuwe blog en omdat jullie dit bericht anders niet konden lezen heb ik alles online gezet.

Op deze nieuwe blog ga ik weer van alles met jullie delen en op veler verzoek meer foto´s plaatsen.
Helaas kan ik niet overal foto’s van plaatsen omdat er bepaalde publiciteitsregels zijn vanuit de luchtvaartmaatschappij maar ik ga mijn best doen. Zoals de meesten hebben gelezen heb ik al vanaf oktober niet meer gevlogen vanwege een auto-ongeluk en dus zijn er even geen verse vliegverhalen! Het gaat gelukkig een stuk beter met me en het re-integreren gaat eindelijk beginnen en dus ben ik hopelijk snel weer aan boord van een mooi vliegtuig!

Huis en haar(d)!

Daarnaast is het weer tijd voor mijn grote hobby,…tenminste, daar lijkt het op: verhuizen! Nog maar een paar maanden geleden ben ik gaan samenwonen met Timo en daarvoor verhuisde ik naar Papendrecht. Omdat we (lees: ik) daar niet samen wilden blijven wonen stond zijn appartement te koop en dat ging allemaal sneller dan gedacht, dus we hebben inmiddels de sleutel van ons nieuwe appartement op een geweldig locatie in Rotterdam. Nieuw jaar (&nieuw haar*), nieuw huis, nieuwe blog!

* Vlak na het ongeluk was ik mijn gevoel voor tijd een beetje verloren en dan is het niet slim om je haren te gaan verven. Daar kwam ik te laat achter, want ook mijn logica was ver te zoeken.  Het idee was een natuurlijk glansje met een spoeling maar ik vergat de tijd en daardoor kreeg mijn haar in plaats van het gewenste neutrale glansje ineens de kleur donkerbruin. Blijkbaar kan je er met een kleurtje veel tinten bij snoepen door gewoon de tijd te verlengen. Omdat ik het geen leuk aandenken vond heeft de kapper het zodra dat kon weer mooi gemaakt!

Links = voor het verven. Rechts = na het bezoek aan de kapper.

Links = voor het verven. Rechts = na het bezoek aan de kapper.

 

Hierbij ook een foto van ons geweldige uitzicht, wat een bofkonten zijn we toch! We gaan wonen op de 21e verdieping en kunnen vanuit verschillende ramen alle highlights van Rotterdam zien zoals de Erasmusbrug, de Rotterdam, de Euromast en de nieuwe markthal. Een mooier plekje om Rotterdam te verkennen is er volgens mij niet! IMG_0006.JPG

En zoals net al even kort genoemd, er is goed nieuws wat betreft mijn re-integratie! Volgende week kan ik eindelijk beginnen met een tijdelijke functie op ons bemanningencentrum, waar ik collega’s uitleg ga gaven over de nieuwe omgebouwde Boeing 737.  Een superleuke functie en vooral heel fijn om weer op Schiphol en tussen mijn collega´s te kunnen zijn!

Nieuw zijn ook de basiscursussen!! Er zijn inmiddels een aantal INI’s begonnen en dat is heel leuk en goed nieuws!! Voor iedereen die nu midden in de cursus en examens zit: heel veel succes en plezier!! Fijn om weer nieuwe collega’s aan boord te krijgen!

Ik zie jullie hopelijk snel!!

Liefs Linsey

ps: Qatar Airways zoekt stewards/stewardessen. Op zaterdag 1 februari organiseert deze luchtvaartmaatschappij het Cabin Crew Recruitment Event in Amsterdam. Als je geïnteresseerd bent in een internationale carrière in de luchtvaart is dit je kans!

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/13568351/?claim=5fzbp8b3bmh”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Geef een reactie